Darmowa dostawa od 150 zł

Opinie o sklepie

Aurelia 2022-01-07 11:04:14
Przepiękne. Unikatowe. Małe dzieło sztuki.
Anonimowo 2022-01-05 17:41:39
Klasyka biżuterii. Polecam
Anonimowo 2022-01-05 17:41:39
Małe cudko.
Anonimowo 2021-12-30 20:31:46
Najwyższa jakość firmy!
Anonimowo 2021-12-30 20:31:46
Najwyższa jakość!
adriana 2021-12-29 17:27:36
Bardzo ladne wykonanie, swietnie sie prezentuje.
adriana 2021-12-29 17:27:36
Bardzo ladne wykonanie, swietnie sie prezentuje.
Karolina Mańko 2021-12-27 09:09:19
dostałam na czas -cieszę sie produkt jak zwykle piekny
Bozena 2021-12-20 20:05:20
bardzo szybka wysyłka polecam
Rafał 2021-12-19 11:13:47
Żona przeszczęśliwa, a szczęśliwa żona to spokojny mąż
Violetta Kujawa 2021-12-18 11:16:58
Piękny świecznik na pewno kupię następne pory roku polecam
Magdalena Łoza 2021-12-15 15:00:24
Cudowna
Magdalena Łoza 2021-12-15 15:00:24
Przepiękne 😍
Natalia Kostiuczenko 2021-12-10 14:41:13
Ludzi potrzebują pięknych drobiazgów.
Natalia Kostiuczenko 2021-12-10 14:41:03
Życie to zabawa. Ta broszka robi świat kolorowym. Na Wielkanoc też chcę broszke. Pozdrawiam i powodzenia we wszystkim. Natalia
Ewa Grzegorek 2021-12-06 22:52:16
Wszystko ok
ANNA 2021-12-06 11:19:02
Bardzo ładnie wykonana parasol. Dobrze funkcjonujący mechanizm otwierania i zamykania. Piękna rzecz na niepogodę. Polecam
Alicja 2021-12-03 20:11:26
Piękny!
Anonimowo 2021-12-03 16:35:54
Piękna misa!
Marek K. 2021-11-28 17:44:00
Doskonale.
Tadeusz 2021-11-27 12:45:27
Wszystko super. Polecam
Bożena 2021-11-24 09:56:02
Puszka duża. Jakość doskonała.
Bożena 2021-11-24 09:56:02
Bardzo pojemna i estetyczna.
Bożena 2021-11-24 09:56:02
Lekka porcelana. Wygodny uchwyt. Każdy łyk kawy przypomina mi wakacje.
Paulina 2021-11-15 17:13:58
Piękna! Kolejna do kolekcji córki, tym razem na jej 10 urodziny.
Rafał 2021-11-04 11:58:45
Bardzo ładne
Grzegorz 2021-10-11 16:17:20
Piękna rzecz, z ogromna klasą, dostawa następnego dnia.
Agnieszka 2021-09-23 20:32:37
Piękny kubek, na żywo jeszcze ładniejszy.
Agnieszka 2021-09-23 20:32:37
Piękny kubek, na żywo jeszcze ładniejszy.
Małgorzata Klimczak-Kapszewicz 2021-09-20 23:34:10
Piękny wazon taki jak na zdjęciu. Przesyłka b.szybko. Wszystko Ok
Joanna 2021-09-15 07:15:54
Polecam
Monika Nowak 2021-09-12 13:14:53
Cudowna parasolka, bardzo solidna, lekka, kolorystyka super, produkt zgodny ze zdjęciem na stronie, bezpiecznie zapakowana, bardzo szybka realizacja zamówienia 😍
Grażyna 2021-09-06 22:09:02
Po prostu piękna. polecam
Malgorzata Faflik 2021-08-02 15:57:09
bardzo szybka wysyłka , figurka pieknie zapakowana
Natalia 2021-07-30 15:13:59
Swietny produkt i swietna obsluga, jak zawsze!
Jadwiga Wiek 2021-07-29 08:15:04
polecam Frasco...Super ...Dziękuję
Jadwiga Wiek 2021-07-29 08:15:04
Piękna ffigurka,....miła kompetentna obsługa ,szybka dostawa ,duża satysfacja I radość...
Ewa 2021-07-26 14:25:00
Śliczne. Polecam:)
Anonimowo 2021-07-20 14:54:41
PRODUKT BARDZO DOBRY. PROFESJONALNY SPRZEDAJACY. DZIĘKUJE.
Samuel 2021-06-24 10:29:28
Piękny naszyjnik!
Zofia 2021-06-20 07:46:20
Zakup doskonale zapakowany. Również doskonała komunikacja w sprawie dostawy. Sprzedający telefonicznie upewnił się, czy będę obecna w domu w podanym dniu i godzinach.
Anna 2021-06-07 17:55:31
Piękna, delikatna w zestawie z wazonikami tworzy super całość
Anonimowo 2021-05-31 14:53:23
Bardzo lubię tę serię więc dla mnie ocena 5
Maria Jòźwiak 2021-05-19 21:19:14
Super dizajn
Maria Jòźwiak 2021-05-19 21:19:14
Super dizajn
Izabela 2021-05-17 21:55:40
Polecam
Izabela 2021-05-17 21:55:39
Uwielbiam te filizanki
Izabela 2021-05-17 21:55:37
Przepiękna ozdoba stołu
Jolanta Rygoł 2021-05-17 17:18:57
Wazon bardzo ładny, elegancki i ma funkcjonalny kształt. Wysokość według mnie - optymalna. Profesjonalna i miła współpraca ze sprzedawcą. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.
Beata 2021-05-14 17:42:09
Przepiękna, bardzo dekoracyjna misa, świetna jakość. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo starannie i bezpiecznie zapakowany. Bardzo polecam zarówno misę jak i sklep.
Małgorzata Falkowska 2021-05-13 19:12:39
Dobrej jakości porcelana i nadruk.
Małgorzata Falkowska 2021-05-13 19:12:39
Dobrej jakości porcelana i nadruk.
Aleksandra 2021-05-12 21:33:28
Piękny elegancki wazon. Profesjonalna obsługa! Polecam
Paweł 2021-05-03 23:30:19
Ekspresowa wysyłka, towar idealnie zabezpieczony, do tego super cena! - polecam, jestem super zadowolony! :)
Agata 2021-04-27 21:19:25
Filiżanka jest przepiękna:)
Ewelina 2021-04-27 13:45:00
Złożona z dwóch materiałów czarny na zewnątrz, błękitny w środku, nadruk dobrej jakości. Parasol bardzo łatwo rozkłada się i składa. Polecam
Piotr 2021-04-26 16:36:16
Figurka bardzo ładnie wykonana, wygląda super ! Ukazuje w subtelny sposób bliskość, harmonię,jedność mężczyzny i kobiety,którzy są razem, bez dominacji, w wolności.
Jolanta 2021-04-26 15:08:09
Podkładki ładne, starannie wykonane. Spełniają moje oczekiwania.
Natalia L. 2021-04-23 14:31:29
Piekne kieliszki i rewelacyjna obsluga klienta! Zamowilam te kieliszki na prezent dla przyjaciol zza granicy. Przesylka zostala zorganizowala sprawnie i bezpiecznie a kieliszki byly cudownie zapakowane na prezent. To nie pierwszy raz kiedy zamawiam z frasco i jak zawsze jestem bardzo zadowolona
White Stone 2021-04-22 17:30:03
To mój kolejny zakup z tej serii. Figurka Przepiękna, rzemieślnicza, artystyczna praca, Warto kolekcjonować i figurki i zawarte w nich emocje. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
EWA 2021-04-13 18:17:56
Jajko w rzeczywistości jest dużo ładniejsze niż na zdjęciu .Taka elegancka świąteczna ( ale nie tylko ) dekoracja. Z porcelanowymi zajączkami Rosenthal prezentuje się pięknie. Polecam .
Anna 2021-04-13 14:49:26
Piękna, nietuzinkowa biżuteria z klasycznym wzorem z obrazu Moneta
Anonimowo 2021-04-06 18:06:32
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam
Małgorzata 2021-03-22 14:04:08
Super
Anonimowo 2021-03-18 20:50:05
ok
Anonimowo 2021-03-18 20:50:04
Piękna
Małgorzata 2021-03-17 21:08:47
Prawdziwie dzieło sztuki
Małgorzata 2021-03-17 21:08:46
Piękna i elegancka
Małgorzata 2021-03-17 21:08:45
Piękna i wyjątkowa
Jolanta 2021-03-15 14:46:53
Figurka piękna. Tranzakcja sprawnie przeprowadzona😊
Małgorzata 2021-03-10 17:13:20
Oryginalny prezent dla konesera sztuki i osoby lubiącej ładną biżuterię
Małgorzata 2021-03-09 08:02:27
Oryginalny naszyjnik który sprawdza się zarówno do oficjalnej jak i do codziennej garderoby
Anonimowo 2021-03-05 21:12:43
Super oferta i zgodna z rzeczywistością. Przesyłka natychmiastowa. Polecam gorąco.
Beata Błażejak 2021-03-04 17:01:14
Prześliczny
Marek 2021-02-11 02:08:13
Dzieło sztuki 😀👍!
Marek 2021-02-08 23:17:20
Wzorcowa transakcja!!!
Marek 2021-02-08 23:17:17
Wzorcowa transakcja!!!
Izabela 2021-02-05 13:54:34
Przepiękna
Izabela 2021-02-05 13:54:33
Przepiękna
Jolanta G. 2021-02-03 16:39:17
Serdecznie polecam
Barbara C. 2021-01-31 09:08:54
Jest śliczny ❤
Jolanta G. 2021-01-29 19:59:41
Obraz przepiekny. Wysoka jakość obsługi klienta, bardzo profesjonalnie. Serdecznie polecam!
Beata 2021-01-21 18:23:44
Produkt najwyższej jakości, oryginalny i świetnie nadaje się dla osób lubiących sztukę i kawę! Bardzo szybka, wręcz błyskawiczna dostawa. Bardzo ładne oryginalne opakowanie. Paczka bardzo starannie zabezpieczona na czas transportu. Bardzo polecam!
Anonimowo 2021-01-21 14:00:55
Świetny kontakt, szybka wysyłka, profesjonalnie. Polecam
Jolanta 2021-01-21 09:37:38
Prześliczna
Iwona S. 2021-01-18 21:17:45
Śliczny gadżet
Iwona S. 2021-01-18 21:17:44
Śluczny gadżet
Barbara K. 2021-01-18 14:38:19
Inne kupowałam wcześniej były jakby lepiej wykonane. Wszystko super, dziękuję. Na pewno jeszcze skorzystam.
Jarosław J. 2021-01-18 14:37:18
Przepiękny kubek. W sam raz na poranną kawę.
Małgorzata 2021-01-18 14:12:07
Piękny świecznik, kolejny do mojej kolekcji.Profesjonalna łatwa w obsłudze strona, szybka i bezpieczna dostawa. Polecam ten sklep
Dorota 2021-01-15 22:39:51
Uroczy, duży wazonik.
Grażyna 2021-01-04 18:35:16
Przepiekna figurka z hiszpańskiej manufaktury. Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam
Anonimowo 2020-12-29 21:33:53
Piękny świecznik, ale świeczka do niego dołączona to totalne badziewie, cieknie od spodu i od razu zapaskudziła świecznik
Anonimowo 2020-12-29 21:33:50
Piękny świecznik, ale świeczka do niego dołączona to totalne badziewie, cieknie od spodu i od razu zapaskudziła świecznik
Daniel L. 2020-12-28 20:05:51
Bardzo piekny i gustowny prezent najwyszej jakosci
Daniel L. 2020-12-28 20:05:51
Przepiekny prezent dla mlodszych i starszych.
Daniel L. 2020-12-28 20:05:50
Przepiekny prezent dla mlodszych i starszych.
Malgorzata 2020-12-21 20:59:29
Super!!
Malgorzata 2020-12-21 20:59:29
Równie piękne 😊
Malgorzata 2020-12-21 20:59:29
Cudne 😄
Anonimowo 2020-12-19 07:13:52
ok
Anonimowo 2020-12-15 16:53:30
Przepięknie wykonany 👌
Paweł S. 2020-12-14 19:47:21
Wszystko super!
Karolina 2020-12-12 16:28:35
Błyskawiczna transakcja. Piękny produkt. Osoba obdarowany na pewno będzie zadowolona.
Karolina 2020-12-12 16:28:34
Podkładki prezentują się pięknie. Duża precyzja wykonania i śliczną kolorystyka. Transakcja błyskawiczna.
Agnieszka 2020-12-10 09:21:47
Przepiękny obraz. Świętnie się prezentuje na ścianie.
Agnieszka 2020-12-10 09:21:45
Przepiękny obraz. Świętnie się prezentuje na ścianie.
Małgorzata 2020-12-09 17:40:09
Piękna, elegancka filiżanka. Polecam do domowego zbioru rzeczy cudnych.
Bogna F. 2020-12-07 18:58:37
Podstawka pod filiżankę ma liczne rysy i zadrapania na wewnętrznym złoconym okręgu, a filiżanka ma rysę na złoconym brzegu. Wydaje się, że to produkt powystawowy. Natychmiast po otrzymaniu przesyłki zgłosiłam telefonicznie reklamację. Czekam na odpowiedź sprzedawcy.
Bogna F. 2020-12-07 18:58:36
Piękny kubek, a właściwie filiżanka. Dużo ładniejszy, niż na zdjęciu.
Anna 2020-12-04 15:11:00
Gadżet dla osób z fantazją, ceniących niecodzienne przedmioty
Anna 2020-12-04 15:11:00
Piękny, nietuzinkowy naszyjnik, dla wielbicieli prezentów i biżuterii z klasą, biżuterii niesztampowej
Alicja 2020-12-04 14:58:41
Ładne dobrze wykonane lusterko. Może być także świetnym prezentem. Polecam.
Alicja 2020-12-04 14:58:41
Bardzo przydatny pojemnik. Ładna rzecz do torebki wraz z zakupionym lusterkiem. Polecam.
Alicja 2020-12-04 14:58:41
Przydatny do serwowania nie tylko przystawek. Polecam jak każdy inny produkt z serii Biała Maria Rosenthal.
Alicja 2020-12-04 14:58:40
Kubek jest ładny, dobrze wykonany i wygodny w użyciu. Polecam.
Maria 2020-11-26 21:55:35
Magiczne. Szybka dostawa. Polecam
Anna 2020-11-26 14:24:52
Piękny, licencyjny kubek z oryginalnymi obrazkami autora "Małego księcia"
Anna 2020-11-26 14:24:52
Piękny, kolorowy, licencyjny kubek z oryginalnymi obrazkami autora "Małego księcia"
Anna Grymuła 2020-11-25 18:14:31
w takim lustereczku - "jestem najpiękniejsza w świecie"
Anna Grymuła 2020-11-25 18:14:31
wymarzony kubek - herbata smakuje w nim wyśmienicie
Dominika K. 2020-11-25 14:01:56
Bardzo sprawnie. Miła obsługa.
Grażyna 2020-11-24 01:23:51
Polecam zakup
Anonimowo 2020-11-19 15:56:47
Elegancki, zmysłowy kubek, żona zadowolona z prezentu:)
Aleksandra 2020-11-18 17:33:29
Aniołek jest przepiękny. Gorąco polecam.
ANNA P. 2020-11-02 16:29:43
Szybka wysyłka, kubek spełnił moje oczekiwania, super
Maciej S. 2020-10-22 14:46:05
Wszystko OK. Figurka śliczna. Dobrze zapakowana. Wysyłka ekspresowa
Anna Grymuła 2020-10-15 21:08:53
Niezwykła figurka ręcznie malowana.
Anna Grymuła 2020-10-15 21:08:53
Piękna filiżanka do kawy.
Aleksandra K. 2020-10-13 17:09:42
Bardzo sprawnie wykonane zamówienie, poprosiłam o zapakowanie towaru jako prezent i wszystko zostało uwzględnione. Polecam tą firmę z całego serduszka:)
Anna 2020-10-12 15:06:35
Piękna
Karolina Rembas 2020-10-10 23:48:00
Bardzo mila obsluga klienta. Szybka dostawa. Naprawde polecam!
Aleksandra 2020-10-08 15:45:48
Przepiękny naszyjnik. Oryginalny i wyjątkowy.
Anonimowo 2020-09-05 21:44:53
Idealnie nadaje sie na prezent, jest subtelny i prezentuje sie bardzo ladnie
Daria 2020-09-02 14:26:13
Kolejny taki zakupiony piórnik. Rewelacja
Małgorzata 2020-09-02 14:22:16
Śliczny kubek, przyjechał szybko i w całości, bezpieczne zapakowany. Bardzo podobał się przyjaciółce, dla której był to prezent urodzinowy.
Grażyna 2020-08-27 20:56:37
Moja zamówiona figurka jest piękna taka jaką chciałam i sobie wybrałam. Firma solidna i szybka, dzisiaj zamawiam jutro mam, dobrze zapakowana, dostarczona bez uszczerbku. Można obserwować przesyłkę, jest informacja na bieżąco i sprawdzamy przy odbiorze, kurier czeka czy w paczce wszystko ok. Polecam produkty są bardzo dobre.
Barbara 2020-07-27 15:20:38
Produkt i transakcja spełniły moje oczekiwania
Beata A. 2020-07-22 14:26:30
przepiękny! Bardzo dobra jakość wykonania, gustowny, elegancki, super się prezentuje. Polecam.
Patrycja D. 2020-07-14 16:01:48
Piękny zestaw ❤️.
Aldona 2020-07-13 19:24:25
Uroczy.
Aldona 2020-07-13 19:24:25
Bardzo piękny, wyrafinowany wzór, doskonała jakość porcelany.
Artur 2020-07-02 21:46:25
Arcydzieło sztuki kawowo filiżankowej - dostarczone w całości bez uszczerbków
Artur 2020-07-02 21:46:24
Arcydzieło sztuki kawowo filiżankowej - dostarczone w całości bez uszczerbków
Edyta 2020-06-28 21:33:21
Wizualnie wygląda pięknie :) Wykonanie oraz jakość bardzo dobra
Julita 2020-06-26 15:11:12
Figurka, która stanowiła prezent dla wnuczki na zakończenie I klasy liceum , tego wyjątkowo trudnego roku szkolnego, doszła w idealnym stanie. Poza tym została zapakowana jako prezent. Bardzo miła obsługa w sklepie. Polecam
Grażyna 2020-06-25 16:54:43
Bardzo ładne lusterko, opakowanie natomiast
Anna 2020-06-22 16:51:24
Elegancka klasyka. Pasuje zawsze i do wszystkiego.
Anonimowo 2020-06-07 00:20:19
Bardzo ładna
Anonimowo 2020-06-07 00:20:19
Filiżanka piękna
Beata 2020-06-05 14:52:04
przepiękny kubek, o odpowiednim rozmiarze i wygodny uchwyt
Beata 2020-06-05 14:52:04
oryginalny brelok, tylko trzeba uważać przed upuszczeniem na twardą powierzchnię, bo może się uszkodzić...
Beata 2020-06-05 14:52:03
przepiękna puszka z moim ulubionym Pocałunkiem Klimta, solidne wykonanie, spokojnie mieści się 100 gram herbaty
Anonimowo 2020-06-03 12:06:21
Wysokiej jakości produkt. Pięknie się prezentuje.
Anonimowo 2020-06-03 12:06:21
Wysokiej jakości produkt. Pięknie się prezentuje.
Justyna 2020-05-28 10:55:25
Filizanka z niebywale atrakcyjnym wzorem, byłam zaskoczona pięknym sposobem jej zapakowania przez obsługę sklepu. Duży profesjonalizm i błyskawiczna realizacja, co bardzo cenię. Serdecznie pozdrawiam obsługę sklepu
Zbigniew P. 2020-05-14 21:03:04
Zając wyjątkowo piękny, świetna obsługa w sklepie, pełny profesjonalizm. Bardzo polecam.
marek 2020-05-12 15:44:36
transakcja przebiegła pomyslnie
Monika Bigaj-Kisała 2020-05-11 21:33:46
Śliczna filiżanka, świetna jakość, błyskawiczna wysyłka i bezpieczne zapakowanie - super.
Dorota 2020-05-10 21:57:37
Figurka była prezentem. zadbano, by w zamówieniu nie znalazł się paragon. Super!
Anonimowo 2020-04-22 11:29:12
Bardzo ładny. Polecam.
Jerzy Reizes-Dzieduszycki 2020-04-14 11:51:43
Świetnie
Krzysztof T. 2020-04-08 11:39:08
Piękny :)
Krzysztof T. 2020-04-08 11:39:08
Piękny :)
Magdalena K. 2020-04-08 10:22:31
Piękna, artystyczna filiżanka 💖
Daria 2020-03-26 15:58:33
Świetny gadżet do przechowywania np cienkopisów. Materiał, z którego został wykonany piórnik jest "milutki". Kolorystyka super. Córka zadowolona :)
Zbigniew 2020-02-24 16:11:01
Piękny i pięknie, gustownie zapakowany. dobrze zabezpieczona przesyłka. Myślę, że to nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam
sergiosauvage 2020-02-09 12:20:55
nabyłem dwie fliżanki do kawy, jestem bardzo zadowolony, pięknie wyglądają w kolekcji
Michalina 2020-01-09 14:15:57
Polecam zajrzeć na strone : http://gruner-group.eu/produkty/ Tam to dopiero mają sery... I ich sery są w 100% naturalne.